Lystfiskeriets dag/hornfisketur

I det flotteste solskin afholdt vi lørdag d. 13. maj vores årlige arrangement lystfiskeriets dag som vi i år havde lagt sammen med hornfisketuren. Der var desværre kun 7 deltagere til turen, men der kom flere og lånte grej for at prøve at fange en hornfisk. De ville dog ikke lege med, så det blev kun til 2, som Erik rensede og tilberedte, så folk kunne smage.


Der var 4 fisk til indvejing i konkurrencen.

1. præmie 66cm. Frits K.

2. præmie 65cm. Henrik H.

3. præmie 64cm. Hans A.

Store geddedag 2023

Der var pænt med deltagere. Vejret var Blæsende men tørt dagen igennem. Der blev i alt indvejet 11 gedder med den største fanget af Torsten Lomborg på 76cm. og 2.75kg. Det var Keld Hyttings sidste store gedde som chef arrangør, og han overdrog tjansen til Klaus Høj. Da det var sidste store bededag, bliver store geddedag i 2024 Kristi himmelfartsdag i stedet for.

Sildetur til Randers fjord lørdag d. 22. april

Nå, der sker trods alt også andet end skarv og smoltvagter. Foreningen afholdt lørdag d. 22. april den årlige tur til Randers fjord efter Sild.

Hele 5 medlemmer + en kone deltog. Der blev fanget lidt sild, men ikke det vilde.

Der var præmier til følgende:

Preben Skiffard 28cm.

Diako Shikho 27.5cm.

Conni Holst 27cm.

Kyst/å tur søndag d. 19. marts

Der var desværre kun 7 tilmeldte. Der blev indvejet 1 fisk fanget på kysten af Lars Andersen.

En fin blank havørred på 52cm. som gav en førstepræmie. Lidt for dårligt at ikke flere støtter op om vores arrangementer. Det må vi jo evaluere på i bestyrelsen.

AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2023