VELKOMMEN TIL VORES HJEMMESIDE

           SIDEN ER OPDATERET 24. November  

                Sidste opdatering 19. November   

Sider med GRØN er redigeret siden sidste opdatering. For at komme direkte til den opdaterede side, kan du trykke på det GRØNNE link som er på linjen nedenunder.

Generalforsamlingsreferat 2022:
http://www.grenaa-sportsfiskerforening.dk/21435128

Fangststatistik 2022:
https://www.grenaa-sportsfiskerforening.dk/448527731

Kolindsundkanalerne ligger på Djursland og har sit udløb i Kattegat lige syd for Grenå havn. Kanalerne har en meget varieret bestand af fiskearter. Der kan fanges havørred, gedde, regnbueørred, brasen, skaller, ål. Desuden fanges der hvert år enkelte laks og bækørreder.

Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn, har lejet fiskeretten i stort set hele Kanalsystemet. I Sydkanalen fiskes mest efter gedder og fredsfisk. I Sydkanalen er der enkelte strækninger som foreningen ikke har fiskeret til.
 
Der må parkeres ved alle broer som går over kanalerne. Dog må man ikke holde sådan at man spærrer vejen for de Landmænd og andre som skal forbi med deres maskiner.

Se på siderne "Fiskevandet", "Fluefiskeren" og "Spinnefiskeren" billeder fra fiskevandet samt noget af det grej der bruges herude.

Jeg håber at denne side vil hjælpe dig som gerne vil fiske i vores fiskevand. Hvis du synes der mangler noget er du velkommen til at kontakte mig på 20124966 eller mail:
lars.h.pedersen@stofanet.dk     
   

         


| Svar

Nyeste kommentarer