GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLINGEN 2018 - Referat

Onsdag d. 28. november kl. 19.00 afholdt foreningen den årlige generalforsamling på Enslevgården. 27 medlemmer deltog.
Det var en stille omgang uden mange punkter og vi var færdige kl. 20.30

Stig Jensen blev valgt til dirigent

Formand Lars Pedersen fremlagde bestyrelsens beretning som blev godkendt uden mange spørgsmål.
Beretningen er sendt på mail til alle medlemmer.

Oversigt over årets arrangementer og vandløbspleje var lagt på bordene til orientering, da der ikke findes udvalg mere.

Frank Sunesen fremlagde regnskabet som viste et underskud på godt 5500,- kr. Derefter viste han næste års budget som desværre vil ende med underskud på 8000,- kr.
Der var lidt diskussion om det kantklipning vi betaler for at få udført (4500,- kr. i år). Men alle var enige om at det er en investering i fiskevandet og nye medlemmer. Heldigvis er det først til juni at vi skal tage stilling til det, og der kender vi jo medlemstal og økonomi bedre.

Der var ingen sanktionssager

Der var 3 indkomne forslag som omhandlede fangstbegrænsning fra 3 til 2 hjemtagne havørreder pr. dag, samt 20 om året. Der var også forslag om udvidet fredningsperiode.
Alle 3 forslag blev diskuteret og derefter blev der stemt. Alle 3 forslag blev nedstemt.
Altså ingen ændringer i fangstbegrænsning og fredningsperiode.

Følgende var på valg.
Formand Lars Pedersen - Modtog genvalg
Sekretær Jesper Rasmussen – Modtog genvalg
Bestyrelsesmedlem Jens Warmdal - Modtog genvalg
Suppleant til bestyrelsen Leif Sander - Modtog genvalg
Revisor Gerhard B. Jørgensen – Ønskede ikke genvalg. Ove M. Andersen blev valgt
Revisor suppleant Tom Sørensen - Modtog genvalg

Der blev ikke ændret noget på medlemsskaber og fiskekortspriser.

Under eventuelt fortalte Ove M. Andersen lidt om et projekt om klækkebakker og det forsøg DN vil lave denne vinter.

Kl. 20.30 lukkede Stig generalforsamlingen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160